تحلیل تکنیکال رمز ارز ZEN/BTC (بررسی جفت ارز هورایزن - بیت کوین)

زمان میانگین برای مطالعه 3 دقیقه

بروزرسانی: 25 فروردین، 1401
نظرات 13

Horizen با نماد ZEN بلاکچینی است بر پایه روش اثبات دانایی صفر که این روش محرمانگی را به دنیای بلاک چین آورده است به علاوه این پروژه بطور کامل غیر متمرکز می باشد.در این مقاله به تحلیل جفت ارز ZEN/BTC پرداخته شده است.

این مقاله توسط آقای پوریا فرح‌بخش،از دانشجویان دانشکده ی بازار نوشته شده است، در این تحلیل جفت ارز ZEN/BTC  پرداخته شده است.

هورایزن با نماد اختصاری ZEN یک ارز دیجیتال یا شکلی از دارایی دیجیتال است که با ارزش بازار حدود ۴۷۶.۳۵ میلیون دلار، در رتبه ۱۳۲ بازار قرار داشته و سهم ۰.۰۲ درصدی از کل بازار را در اختیار دارد . هر واحد از هورایزن در این لحظه با قیمت ۳۸.۸۱ دلار، با احتساب نرخ تتر ۲۷,۷۹۲ تومان معادل ۱,۰۷۸,۸۷۳ تومان معامله می شود و حجم مبادلات روزانه آن ۲۳.۸۷ میلیون دلار است. قیمت در ۲۴ ساعت اخیر ۱.۱۳% افزایش یافته است. بالاترین قیمت هورایزن در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰(08 May 2021) معادل ۱۶۶.۱۹ دلار بوده که همینک %۷۶.۶۴ پایین‌تر از آن زمان قرار دارد. تعداد واحدهای در گردش هورایزن ۱۲.۲۷ میلیون و تعداد کل واحدهای آن ۲۱ میلیون خواهد بود. در حال حاضر فعال ترین صرافی که در آن هورایزن معامله می‌شود، صرافی CoinTiger با سهم %۲۴.۵۲ از حجم معاملات روزانه است.

Horizen بلاکچینی است بر پایه روش اثبات دانایی صفر که این روش محرمانگی را به دنیای بلاک چین آورده است به علاوه این پروژه بطور کامل غیر متمرکز می باشد. شبکه بلاک چین Horizen دارای یک زنجیره منحصر به فرد حل معادلات می باشد که به توسعه دهندگانش اجازه می‌دهد بلاکچین مقیاس پذیر خود را با قابلیت پشتیبانی از ده ها هزار معامله در هر ثانیه بسازند در حالیکه خدشه ای به غیرمتمرکز بودن آنها وارد نگردد. همچنین خصوصیات حریم خصوصی این بلاک چین به دلخواه توسعه‌دهندگان قابل تنظیم می باشد.

حال به بررسی چارت ZEN نسبت به BTC می پردازیم: در نگاه به چارت  dailyمتوجه روند نزولی که از نوامبر ۲۰۲۱ اغاز گردیده می‌شویم که هربار این امواج نزولی با کاهش مومنتوم مواجه شده اند تا از اواسط فوریه یک رنج در تایم فریم هفتگی و به مدت ۲۳ روز ایجاد شود و به نظر می رسد با توجه به این رنج نسبتا طولانی انرژی فروشندگان کاسته شود  و تغییر دیدگاه دهند که در ادامه این چارت افزایش حجم سفارشات خرید نسبت به سفارشات فروش و عدم تعادل حجم سفارشات به نفع خریداران کاملا مشهود است و در چارت فعلی با توجه به خروج از بیس و پولبک به محدوده ان, فرصتی قابل بررسی برای ثبت سفارش خرید مشاهده می شود.

با بررسی در تایم فریم ۴ ساعته یک local supply zone پیش رو داریم که قیمت در قسمت دایره بصورت  shadowاز آن عبور کرده و با توجه به ۴ ساعت بودن supply zone در مقابل daily بودن  demand zoneو جمع شدن سفارشات فروشندگان در برخورد های گذشته و بالاخص منطقه دایره می‌توانیم انتظار داشته باشیم قیمت به زودی از این سد بگذرد و به سمت بیس های قوی تر بعدی که منشاء حرکت می باشند برود.

این مقاله توسط دانشجویان دانشکده ی بازار گروه سرمایه گذاری مهدی رجبی نگارش یافته است و گروه سرمایه گذاری مهدی رجبی نسبت به کلیه ريسك ها، تصمیمات، برداشت ها و اقدامات شما عزیزان، سلب مسئولیت می نماید و مسئولیت یا پاسخی برای معاملات دوستان نخواهد داشت.
در 
گروه سرمایه گذاری مهدی رجبی دوره های مختلفی وجود دارد که می توان به کتاب بازاریابی در رکود، آموزش مدیریت سرمایه، دوره جامع ارزهای دیجیتال، دوره رایگان آشنایی با ارزهای دیجیتال، دوره معامله گری در بازارهای مالی، آموزش صرافی کوکوین  و تحلیل بازارهای مالی و پیش بینی اقتصاد 1401  اشاره کرد.
مقالات 
گروه سرمایه گذاری مهدی رجبی در دسته بندی های تحلیل ارز دیجیتال، تحلیل اتریوم، تحلیل آلت کوین ها، تحلیل بیت کوین، تحلیل ریپل، تحلیل دوج کوین است.

نظرات

Arian
3 سال پیش
مهدی هرچیزی رو هم کنار بذاریم به نطرم بازار اصلا جون نداره چه برسه که اعداد ۵۲ رو ببینه به نظرت قدرت این پیوت چقدره اصلا زوری داره گره ۴۲ رو باز کنه من دارم خدا خدا میکنم نریم لو بزنیم ما گاوای کریپتو خیلی بول تشریف داریم :))
پاسخ دهی
مهدی رجبی
3 سال پیش
ضعف که مشهوده اریان جان، پیوت ها هم یا مینور هستن یا ماژور، فعلا پیوت ماژور نداریم، تنها پیوت ماژور ژوئن جولای هست.
در رابطه با 52 هم، این 39 و یا 36-37 رو حفظ کنه 50 رو میبینه، و حتی میشه برد بالاتر، زمانش کمه، این فشردگی رو از سمت پایین بزنه پایین رو هولد کنه خوب می تونه بره.
پاسخ دهی
Arian
3 سال پیش
مرسی مهدی جان بابت راهنمایی های خوبت واقعا میخواستم نظرت رو هم در مورد خود بیت بدونم و اینکه کاش خودت یه لایو میرفتی قبل این بیوت زمانی, لایو مشترک رو به دلیل مشغله از دست دادم و سیو هم نشد
پاسخ دهی
پشتیبان سایت
3 سال پیش
آریان جان سلامت باشی، راجع به بیت الان اگه بازار حجمی نمی خوره چون داره انتظارات تورمی افزایش نیم درصد نرخ بهره در ماه می رو معامله می کنه، اگر گاوها بخوان خوب عمل کنن به قول محمد باید ترمزگیری کنن، نذارن قیمت پایین بره طوری که مادامی که 39 و با ارفاق 37-36 رو سیو کرده مستعد حرکت به سمت 50 هست در صورت از دست دادن میره برای لو جدید.اما برای این بهبود حرکت هم فرصتشون هم زیاد نیست همین اوریل هست. که یه پیوت هم داریم دیگه. بریم ببینیم چی کار می کنن. خیلی اوضاع به نفع گاوها نیست.
پاسخ دهی
Arian
3 سال پیش
روی التها میخواستم ریسک رو اینجا افزایش بدم میخواستم بدونم شما توی این موقعیت چطور توضیع ریسک میکنید البته این رو هم بگم بدلیل حجم پایین پرتفو من اتر به چشم بیت هست
پاسخ دهی
مهدی رجبی
3 سال پیش
اريان جان اگر الان ژوئن بود با ضريب اطمينان بالا ميگفتم التهات رو ميانگين كن، اما الان بايد ٢ پله اش كني، التها قيمتاشون خوبه اما ريسك بازار رو به افزايشه، براي همين به نظرم شما ٢ پله با فاصله ٢٥-٣٠٪؜ حداقل در نظر بگير و پول رو يك مرحله اينجا ميانگين نكن
پاسخ دهی
Arian
3 سال پیش
مهدی پیوت بعدی که اواسط اپریل بود چه روزی میفته به نظرت و اینکه برای افزایش ریسک و میانگین کم کردن با پول خارج از بازار میخواستم نظرت رو بدونم
پاسخ دهی
مهدی رجبی
3 سال پیش
سلام آريان جان، بين ١٨ ام تا ٢٠ ام هست به نظرم، اينقدر تو در تو هست اين رو دقيق نتونستم دربيارم، و ميانگين روى بيت يا التها؟
پاسخ دهی
پوریا
3 سال پیش
در صورت شکست و تثبیت قیمت در زیر 0.000836 تحلیل فوق باطل میباشد.
ممنونم از توجه استاد عزیز و دوستان گرامی
پاسخ دهی
;